VILL INTE BÖRJA SKOLAN ÄN!

Det är ju helt sjukt, att skolan börjar snart, sommarlovet har ju gått jätte snabbt! Mindre än en vecka kvar nu :S Så därför har ajg inte uppdaterat, man måste ju njuta de sista dagarna, eller de kanske var en dålig ursäkt :>
I onsdas iallafall, så gick ja emma,johan ner på stan och tog en fika, chocklad kaka med daim på och en cocacola♥ Sen så skulle johan till jobbet så jag och Emma tog en sväng på stan, i fyra timmar gick vi och kollade, hittade bara ett par jeans;O Och självklart ännu mera fika, haha!
OCh igår, ja vad kan man säga? Sova, kolla på tv vara allmänt trött bara, så hemma hela dagen! Idag, Vaknade runt 11? Och åt frulle, varm oboy med grädde, och rostat bröd(; Sen så tog jag och kalle och gick bort till rusta\barnens hus, vi skulle köpa barbies:D nejdå, vi skulle leta efter en gummibåt, och en tub till båten vi hade nämligen planer på o åka ut till pappa imorn o ta en sväng med båten, o då är det ju roligt med en tub, alltså en sån man har efter båten för dom som inte vet vad det är:)

P.s Kommer säkerligen fler inlägg ikväll, för ja är så uttråkad just nu!)





     Love Mistie



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0